mammaochelin.blogg.se

Hej! Tänkte börja blogga igen mest för min egenskull å få skriva av sig lite! Jag är mamma till en son som är född i augusti 2012! Bor tillsammans med hans pappa min stora kärlek! Häng med i våran vardag!

onsdag

Kategori:

dagarna går å med en liten vilding här hemma så finns de inte mkt tid till å skriva, det är ju inte så att han hållet sig på samma ställd å sitter å leker direkt!
nej nu lär man släpa med sig ugnen var man en gång, hinner inte ens hämta kaffe i köket förns han rest sig upp å ska dr iväg å riktigt än klarar han inte de, kan bli nån krasch här å där, men 18 steg har ja räknat till en gång, går från vardagsrummet in i sovrummet, å från köket till hallen, listerna ställer till de blir lite vingligt å ibland ramlar vi :P men de tar sig!

idag har syrran varit här så vi drog till Tierp å köpte cykelhjälm åt melwin då pappa köpt cykelstol 2st till å med dem skulle ha en egen hos dem :) tog en tur innan de var dags å sova å dr var riktigt skoj tyckte han :)
har även varit hos den .hemska tandläkaren lagat sist hålet, å kom äntligen ihåg å fråga om min käke som låser sig hela tiden, sista tiden är de hela tiden.. så han skulle skicka remiss till nån avdelning på ackis där dem har nån speciell röntgen så får se när man får tid där, trodde inom en månad !

i morgon blir de krypklubb sen lunch med emeli å thea :)

nu ska ja fortsätta kolla på tv!













Kommentarer


Kommentera inlägget här: