mammaochelin.blogg.se

Hej! Tänkte börja blogga igen mest för min egenskull å få skriva av sig lite! Jag är mamma till en son som är född i augusti 2012! Bor tillsammans med hans pappa min stora kärlek! Häng med i våran vardag!

semester :)

Kategori: Allmänt

eftersom Jocke har gått på semester så har väl ja oxå gjort de då :) fast ja e ju ledig liite längre ända till 1december för att vara exakt! ja alltså föräldrarledig ;)

i helgen så var vi hem till mamma å pappa, Jocke skulle göra klart deras altan å satan så fin den blev :) han kan min Karl å självklart hans kompanjon Andreas med :) mamma å pappa är super nöjda å de förstår ja :) melwin har nu hur stor yta som helst å vara på å behöver aldrig oroa sig för solen :) nå nyttslags tak är de med så de blir inte så stekande hett som vid ett vanligt altantak :) så varjefall invigde vi altan med grillning å familjemys<3 syrran å Wille var självklart med dem oxå! Vi sov kvar å melwin låg i mitt gammal rum för första gången å de gick fint fint :) själva sov vi i syrrans gammal rum i källaren å satan så skönt å svalt de var :) Jocke följde med syrran å Wille hem på några stänkare men en annan gamlingen tänkte på sömnen mamma å papa skulle ta melwin på morgonen så en sovmorgon till hela halv nio ;) skapligt!

idag har vi utnyttjat dagen till max! eftersom vi grävde ur för altanen helgen innan midsommar så var de väl på tiden att vi börja bygga upp den igen :p helgerna har inte liksom räckt till å Jocke är ju faktiskt lite så att gärna vill vara med sin son när de e helg :) men idag har vi börjat så nu e stommen klar, nu antar ja att de e dags å skruva trall om ja inte är helt ute å cyklar! så dagen har spenderats ute, Jocke har byggt å melwin å ja har tittat på å lekt en massa! melwin älskar ju å vara mitt i där Jocke är så han trivdes, han har gett Jocke skruv när han velat ha å klättrar å haft sig :) han har gått med sina hörselkåpor lika pappa ;)
nej så nu känns de som de e på g ordentligt :)

i morgon hade vi fundering på å åka till ön, melwin blir kidnappad på onsdag då han å mormor å morfar ska spendera en dag i stan :) skulle handlas en massa till Grekland melwin var tydligen tvungen å ha ett eget handbagage tyckte Hans morfar, så varsågod.. hans mamma tycker oxå han ska ha nya sandaler å uvdräkt med långa armar då han vara har en med korta armar så de kan ju dem oxå handla så slipper vi ;) med tanke på sandaler, fattar inte hur melwins fötter växer Hans sandaler tänkte ja skicka tillbaka när ja beställde dem för dem var sååå stora, dem ska ju vara 1-1,5 cm men tyckte dem var mkt större å nu 1,5 månad senare så e dem precis? han verkar få sin fars stora fötter så ja lär ju inhandla nya tennisskor åt han oxå!

helt sjukt att vi åker om typ 19dagar ska bli så härligt å komma iväg :)

lär börja planera melwins 1års kalas med! herregud så fort de går helt jävla sjukt att det snart är ett årsen han tittade ut!
lär ju fundera över tårta å grejer om ja ska beställa eller om nån stackare ska få baka ;) för ja kan då inte! tänkte även att melwin ska få en egen minitårta! första gången han ska få smaka på nå sött! fattar inte att folk ska ha så svårt å acceptera att man inte vill ge sitt barn kakor å bullar å saft? herregud ungen e inte ens ett år å personligen tycker inte ja att barn ska äta massa sånt skit innan 1,5 minst skulle nog vilja vänta tills2-3 år! helt sjukt när man ser en 1åring går å dricker saft eller liknande ur pipmugg? Hur tänker man då? även trycker i ungen massa kakor å skit! nej ja vill verkligen hålla på de så länge som möjligt! fick glasformar av Monica aå tänkte göra egen glass av typ melon till Melwin! de får han nöja sig med! å vet ni har dem inte smakat på nån kaka eller glass så vet dem ju inte hur de smakar så hur kan de då vara så synd om dem? inte fan e ja sugen på saker man inte smakat?! nej men jag lägger mig inte i vad andra gör skiter i de egentligen men sååå irriterande när vissa inte kan acceptera att man inte vill ge då blir ja putt!
sen vissa saker vill man ju bara skrika rakt ut å fråga om dem e dumma i huvudet typ som bär man inte spänner fast sitt barn o bilen? hallå förstå vad som händer med dem små om de skulle bli nån krock?! stackars barn bara för att föräldrarna är oansvariga! de om nått tycker ja e sånt bevis på mognad ens egna barns säkerhet där töjer man inte på nå gränser! ojoj inte de ja skulöe skriva om

aja ja ska fortsätta kolla på fotboll e ju äntligen nå vettigt på Tv:n ;) Jocke ha flytt hem ttill Patrik å lika bra rör honom för ja blir ju lite nörd bär de e nå mästerskap ;) nu e de alltså EM för damfotboll å ja egentligen är de inte så kul å kolla på då de e ibland riktigt dålig fotboll men ja måste ju! har hittills missat 2 matcher å de går två om dagen sen de startade 10e juli :)

nej ha de så fint så hörs vi!


morfar hade handlat tröja åt Melwin;)











Kommentarer


Kommentera inlägget här: