mammaochelin.blogg.se

Hej! Tänkte börja blogga igen mest för min egenskull å få skriva av sig lite! Jag är mamma till en son som är född i augusti 2012! Bor tillsammans med hans pappa min stora kärlek! Häng med i våran vardag!

hej hej

Kategori: Allmänt

har tänkt hela dagen att ja skulle göra ett inlägg men vi har varit lite halvsega idag med så inte blivit av!

söndagens match vann vi så klart, 7-0 inte illa pinkat, obesegrade å nu e de uppehåll tills augusti tråkigt..

i måndags var vi in till Uppsala på morgonen jag hade tid hos käkspecialisten skulle röntga käken då den låset sig hela tin! melwin var hos mamma å pappa på jobbet, när ja kommer dit möts ja i dörren av go ungen, tyckte dock att han gosa väldigt länge i mormors knä sitter ju inte still nån längre stund, tänkte inte mera på de så vi åkte till netonnet å lämna in mobilen min.. kom hem å melwin fortfarande väldigt gosig å jodå febern hade hittat hit :( hade inte så mkt men påverkad var han!
å i tisdags gjorde vi inge annat än å sova precis hela dagen.
idag typ sovit fick lite panik när vi vakna halv sex på kvällen så.hela familjen tog en cykeltur för å komma ut i friska luften, melwin har inte haft feber idag trött ändå bara !

stannade kvar ute en stund när vi kom hem å nu kan även melwin gå ute:) sjukt duktig son vi har :) dock krascha han när han skulle efter Jocke å gick lite för fort så resulterade i ett jack i pannan å massa blod :( rann i hela ansikte på honom, stackarn å inte hade ja nå stripes hemma heller för e som inte vet vad de e så är de smala tjep remsor som e toppen mot just när man slår hål eller skär sig så man inte får fula ärr, fick dock klippa till nått av plåster men kan nog säga att de blir ett fullt ärr där :( stor bula med, i som bestämde igår att vi måste ta passfoton nästa vecka vi åker ju snart till kreta :) men vi har ju skjutit på de då melwin sett ut som fan rent utsagt i ansiktet, dock har de mesta försvunnit men så händer de här då... hmm aja!

i morgon blir de sommar lunch på jobbet sen fira kusin som tar studenten å även min underbara fästman (vi e ju faktiskt förlovade ) för i morgon blir han hela 26år älskling min .. får se om paketet duger;) å nej ja ska inte slå in mig själv..

nej hopp i sängen kanske så man orkar upp får se om ja e så pigg så ha fixar frukost åt karln i morgon :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: