mammaochelin.blogg.se

Hej! Tänkte börja blogga igen mest för min egenskull å få skriva av sig lite! Jag är mamma till en son som är född i augusti 2012! Bor tillsammans med hans pappa min stora kärlek! Häng med i våran vardag!

Helg

Kategori:

har ju varit lång helg å älsklingen har varit hemma :) längesen sist ..

förra helgen gick fort som vanligt, lördagen var ja iväg på match vann som vanligt :) sen på söndagen var vi barnvakt åt melwins kusiner så vi passade på å åka till leoslekland, å de uppskattades nog av alla tre :) men e inte avensjuk på 3barns föräldrar, pjhuu räcker nog med två för våran del.. om de nu blir en till vill säga.. njuter för fullt av melwin äntligen kan ja känna att de e lugnt, har världens gladaste unge som nu går hela tiden, vilken duktig kille vi har :) han blir 9,5 månad i morgon å går nu för fullt, dock inte lärt sig resa sig rätt upp från golvet men han övar på de med.. men sätter han sig på rumpan kryper han till närmaste sak å resa sig emot å traskar vidare :) så nu har man en unge som drar i byxorna när man lagar mat eller går efter en när man går iväg möter pappa när han kommer hem å så vidare :) stolt mamma å pappa kan ja ju säga :)
å både leija å Theo rycker de e roligare å leka nu ;) i torsdags så lekte melwin å leija hur länge som helst med leijas kök, lär nog bli ett sånt när melwin fyller ett :)

i veckan då, rullat på fort å i tisdags var vi iväg till Hanna i Gävle å luncha å shoppa lite :) väldigt trevlig dag .. sen har vi lekt med Theo å vi har cyklat å invigy nya poolen :)

i torsdags var vi iväg till gammelgårn på nationaldags firande väldigt mysigt å hela familjen va med, mötte upp tessan å Åke å ungarna så de var riktigt skoj :)

Jocke å melwin drog iväg till söderfors ,Jocke skulle fixa med deras altan å melwin å hans mormor skulle titta på minibruksloppet :) själv ska ja avnjuta en kanna kaffe i lugnet ta en låång dusch sen hem till dess å göra mig snygg, eller ännu snyggare än vad ja e kanske ;)

får se om de e väder i morgon då kanske vi åker ut på sjön en sväng. sen har ja match kl fem :)

nej fortsätta med kaffet å sen duschen bjuder på lite bilder med så klart :)

nu fick du läsa lite tessan ;)

fick vara utan bilder gick inte å ladda upp!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: